Skär kycklingen i små bitar och stek i massa smör. Skär paprikan i små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Krämig kycklingmedpaprikaochchili. Strimla kycklingenoch hacka löken. Kyckling. Krydda med salt, peppar, chilipulver, parikapulver samt ev mer hönsfond
Ta ut kycklingenoch blanda i kryddorna och maizenan och höj värmen och låt grytan bli tjock, smakaavmed örtsalt och malen svartpeppar sen klipp i salvian sist
Smakaavmed vitpeppar. Bara aubergine i sig är inte så spännande, men med vitlök och örter, eller som i detta fall ihop med en krämig smakrik sås gör den sig väldigt bra
Skär paprikan, gurkan och löken i bitar. Skär kycklingen i bitar och stek dem i en panna. Förra veckan åt vi en pastasallad medsmakav ingefära ochchili
Skiva champinjonerna och bryn en stund medkycklingenoch tillsätt även broccolin. Skär kycklingfileerna i tunna skivor, bryn i stekpanna med olja tills den är genomstekt
Servera med kokt potatis, turkisk yoghurt, ajvar relish, färska tomater och rödlök. Blöt fingrarna mellan varje biff så går det lättare och biffarna blir snyggare
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Skär paprikan i mindre bitar och låt det puttra lite med såsen. Krydda kycklinginnerfilé bitarna med chicken&steak och stek till fin färg… hade ganska mycket med krydda på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.