Var noga med att smakaavmedchili, limeoch salt. Tvätta limefrukten noga bara så att du bliravmed eventuella bekämpningsmedeloch annat som smakaroch gör mindre gott
här får du variera mängderna efter smak samt beroende på hur mkt sky du harskyn från kycklingen (ca. Johan (sambon) läste någonstans att citrus tar fram den söta smakeni papayan så vi provade ochgillade resultatet
Wokad biffmedsmakavchililimekorianderoch kokos går till så här. Med sommarens grundkurs iasiatiskmatlagning som jag fickiFinlandav Chen Åkerman i bakhuvudet, var det första gången som jag blandade in kål i en wok
Perfekt rätt att göra avkycklingköttet som blir över när man kokar buljong. Har man ingen sådan kan man hyvla remsor med t ex en osthyvel och sedan skära tunnare strimlormedkniv
När det är dags att servera så bottna glasen medlite sallad, blanda sen ned liteav salladen iräkblandningen, lägg upp i glasen ochstick ned lite sallad så att det ser luftigtoch snyggt ut, avslutamed en klyfta limeoch några korianderblad
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Lägg kycklingeni en ugnsfast form och strö över skivadvitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.