Bryn kycklingen i hälften av oljan, tillsätt vitlök och fräs den medkycklingen. Så idag blir det en kycklinggrytamedsmakav grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Blanda samman kyckling, spenat och champinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Bryn dom i smör, krydda med salt och peppar. Sätt på medelvärme så att osten smälter. Häll grädde, creme fraiche, vatten, osten, sweet chilisås och grönsaksbuljong i en gryta
Servera kycklingklubbornamed grönsaker och ris. Grönsaksblandningen blev riktigt god och den färska ingefäran gjorde att kycklingen fick lite lagom sting
Jag tillagar den på Kurdiskt vis där vi smaksättermed kanel och persilja,. Stek paprikorna i en stekpanna tillsammans med olja i ett par minuter, så att dem får en fin färg och har mjuknat något
Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem medkycklingen. Är inte så förtjust i kycklinglår så jag tog vanliga filéer och det gick himla bra också
Skiva champinjonerna och bryn en stund medkycklingenoch tillsätt även broccolin. Skär kycklingfileerna i tunna skivor, bryn i stekpanna med olja tills den är genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.