Creme fraiche, grädde, ost, sweet chilisås, pressade vitlöksklyftor och kycklingfond. Lägg kyckling och bacon i en ugnsfast form, häll blandningen över
4 900 g potatis ca 500 g kycklingfärs 1/2 tsk salt 1 msk senap 1 tsk timjan 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 1 rödlök 1 tsk strösocker 1 dl vatten 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 msk japansk soja 1 krispsallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kyckling. Salta och peppra kycklingfiléerna. Servera kycklingrulladerna med ris och sallad. Bred röran över kycklingen och sätt in i ugnen ca 15-20 min. 706 kcal, 45 g protein, 35 g fett, 51 g kolhydrater 600 g Kyckling Minutfilé
Torka av, salta och peppra kycklingen. 250 g kycklingfiléschnitzel. 2 dl kycklingbuljong. Blanda samman färskost, tomater, basilika och persilja i en skål
Skölj kycklingbitarna i kallt vatten och torka dem med hushållspapper. Lägg i några kycklingbitar åt gången och skaka påsen så att bitarna täcks av blandningen
Tärna kycklingfiléerna och bryn dem i en stekpanna med olja. Tillsätt kyckling, tomater och sockerärter till grytan och koka i 5 minuter. 400 g kycklingfilé
Sära den förstekta kycklingen med två gafflar och riv sönder köttet. Lägg kycklingen i en stor skål och häll ner ägg, mjöl, ost, jalapeños, lök, kryddor