Köttfärsfylld paprika med smak av kanel och persilja
My Little Kitchen
My Little Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 400 g Nötfärs
  • 4 Paprikor (ev andra grönsaker)
  • 2 msk Solrosolja
  • 1/2-1 msk malen kanel
  • 1 tsk Chilikrydda
  • Salt och peppar eftersmak
  • 1 knippe Persilja, finhackad.
  • 1-2 msk Russin, (kan uteslutas)
  • 1 dl Skållad sötmandel (kan uteslutas)
  • 400 g Passerad tomat
  • 2 dl Kokande vatten
  • 4 dl Bulgur
  • 400 g Passerad tomat
  • cirka 1-2 dl kokande vatten
  • 1/2 tsk salt
  • 1 Finhacka gul lök ( kan uteslutas)
  • 2 msk Solrosolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.