4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Hade lite frysta torskfiléer hemma och istället för att som jag i vanliga fall brukar göra, antingen steka på dem i smör eller köra i ugnen så gjorde jag en "fishcurry"
Veckans recept blev jag själv bjuden på av goda vänner en Valborgsmässoafton för ett par år sedan. Som vanligt är det viktigt att hålla koll på temperaturen vid tillagningen av fisken
Skär torskryggen först på längden sedan på bredden så att du får som stavar. Pankofriterad torsk. Tillsätt olivoljan och blanda till smulor, häll eventuellt på lite mer olja för att få degen smulig
Skär laxen i tärningar, 3x3 cm, och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Dillpesto. Mixa dill, parmesanost, mandel, pressad vitlök, olja och vinäger till en jämn massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.