Avsluta med tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form. 5 st kokta kalla potatisar. 5 st kokta kalla potatisar 100 g skinka rökt strimlad 2 st tomater 2 st ägg 1 krm salt 0. 1Skiva potatis och tomater
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Toppa med riven ost. 2 Varva pastaplattor med fyllningen. 1 pressad vitlöksklyfta. 1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke
Och servera pressad citron till fisken. När potatisen kokat klart, sila och pressa medpotatispress. Häromdagen såg jag ett recept hos ICA så idag gjorde jag en variant på den med sådant jag hade hemma
– Jag gillar enkla recept med minimal insats i köket, säger kokboksförfattaren Anna Aobadia. Här är hennes supergoda recept på fisk med räkor och fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.