Lax i ugn med ajvar och fetaosttäcke
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 laxfiléer
  • 12-3 msk Ajvar från Podravka
  • 1 ca 150 g fetaost
  • 11 dl soltorkade tomater, strimlade
  • 10,5 dl hackade nötter, valfria
  • 1 timjan, salt och peppar
  • 14 laxfiléer 2-3 msk Ajvar från Podravka ca 150 g fetaost 1 dl soltorkade tomater, strimlade 0,5 dl hackade nötter, valfria timjan, salt och pepparSmula ner fetosten i en skål, tillsätt ajvar och de soltorkade tomaterna. Rör ihop. Hacka nötterna. Skär en skåra i toppen på de tinade laxfiléerna. Fyll skåran med ajvarblandningen. Krydda med salt, peppar, timjan och toppa med nötterna. Låt gå på 200 grader i ca 10 minuter, eller tills laxen känns färdig. Ta ut laxen och toppa med lite mer fetaost och färsk timjan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.