Fräs vitlök, chili och saffran i en vid kastrull med olja. Kärna ur och finhacka chilin. Fintärna tomaterna och strimla fint paprika, fänkål och zucchini
Låt alltsammans puttra ihop på svag värme och under lock till en krämig gryta. Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - inte vegetarian, men lagar och äter med stor förtjusning vegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt och miljösynpunkt
Låt koka upp tillsammans med löken. Finhacka lök och vitlök och fräs allt i lite smör eller kokosfett. Jag serverade sallad och mathavre till denna gryta
Pressa i vitlöksklyftorna och låt koka några minuter. Häll av vattnet och servera direkt. Så här gör du 20 minuter Häll kokosmjölken i en gryta och blanda ner saffran. Blanda ner lax och räkor cirka 1 minut innan servering. Riv blomkålshuvudena grovt och koka dem med en nypa havssalt i 3 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 347 500 ml krämigkokosmjölk
Extra fullproppad med vitaminer från både apelsin och ingefära. Jag har bara fokuserat på att uppdatera Instagram med recept den senaste tiden, så bloggen har liksom hamnat lite i skymundan
Toppa med jordnötsmörsås, färska bär och krispiga kokosflakes. Förutom att den är enkel att tillreda och god att äta, upplevs frukosten eller mellanmålet som lite extra lyxigt med denna dessertliknande pudding
1 msk solrosolja 5 msk röd currypasta 2 klyfta vitlök, riven 1 cm färsk ingefära, skalad och finriven 800 ml kokosmjölk 2-3 limefrukter, skuren för att pressas över 4 laxfiléer, med skinn 4 pak choi, skuren i fjärdedelar (baby pak choi) 150 g jätteräka, råa 0,5 kruka färsk koriander, grovhackad basmatiris sötmandel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.