Krämig fisksoppa med lax, hälleflundra och pilgrimsmusslor
Mat och odla
Mat och odla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 600 g laxfilé
  • 10 st pilgrimsmusslor
  • ½ purjolök
  • 1 st gul lök
  • 1 st fänkål
  • 2 st vitlöksklyfta
  • 1 pkt saffran
  • 2 dl vitt vin
  • 3 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • 1 dl creme fraiche
  • 4 msk fiskfond
  • torkad timjan
  • salt och peppar
  • 7 min
  • 2 min
  • Aioli
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl creme fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.