Sätt ugnen på 200 grader. Dela och skölj purjolöken och strimla den. Rensa och skiva svampen. Värm en stekpanna och fräs svamp och purjolök i smör eller olivolja i några minuter under omrörning och lägg i en ugnssäker form
Tillsätt grädde, fiskfond och dijonsenap och låt det få ett uppkok. Strö det knaperstekta sidfläsket över fisken och servera tillsammans med kokt potatis och sugar snaps
Salta och peppra och tillaga i ugnen till fisken är klar, ca 10 minuter. Skala och tärna rödbetorna. Lägg dem i en plastpåse tillsammans med flytande margarin, salt och peppar, och blanda om
Tina fisktärningarna lätt. Rör ner paprika, ananas, fisk och banan i grytan. Låt allt sjuda under lock ca 5-8 minuter eller tills fisken är ogenomskinlig. 1 pkt fisktärningar
Torka av fisken med hushållspapper. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn fisken runt om. Salta och peppra fisken och lägg den på en tallrik, 15 minuter. Ös smöret över fisken under stekningen, tills fiskköttet börjar flika sig och innertemperaturen är 52°