Vi skulle ha haft den som en liten förrättsshot på påskbuffén, men i den allmänna villervallan med barnbarn som kravlade omkring och tjoade, ägg som skulle garneras, Jansson som skulle värmas och köttbullar som skulle stekas så glömde jag precis bort den
Lägg ut fisken i en ungssäkerform och salta fisken. Vispa samman vetemjöl lagalätt och chilisåsen. Efter 15 minuter tar du ut formen och öser och rör lite i såsen
Tillsätt fänkål och spenat. Häll upp soppan i tallrik och toppa med cottage cheese. Servera med bröd 1 liter Kelda® Grön sparrissoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Grön sparrissoppa 250 g fänkål 70 g babyspenat 250 g KESO® cottage cheese
Här får man lära sig laga italiensk mat på riktigt och det var bland det roligaste jag gjort. Vi som hade lite mer erfarenhet fick möjlighet att sväva ut en smula och sätta vår egen prägel på maten
Blev en lugn hemmakväll igår och maten blev lite sen så hann inte med något avancerat trodde jag, sparrissoppan som jag utgick från Per Morbergs recept när jag gjorde verkade ju enkel
Servera med sparrissoppaoch helkornsbröd. Tina och låt spenaten rinna av ordentligt. Knäck äggen och häll på lite ostsås och krydda med paprikapulver och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.