Värm soppan under omrörning. 1 liter Kelda® Potatis-&purjolökssoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Potatis-&purjolökssoppa 250 g färska champinjoner 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 vitlöksklyfta 2 msk hackad färsk persilja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Till servering
När soppan är klar, ställ grytan åt sidan och blanda sedan försiktigt i räkorna (de ska inte koka). Servera soppan i skålar, strö över lite persilja och fördela musslorna i portionerna eller servera dem på ett fat vid sidan om
Valnötssoppa – Soupe à la noix Mixa valnötskärnorna i en matberedare till ett fint pulver. Passera soppan genom en finmaskig sil ner i en ny kastrull och blanda i valnötsmjölken
Ingredienser Portioner. 4 400 g fryst torsk 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 500 g fast potatis 1 fänkål 2 msk olja 3 msk tomatpuré 1 l fiskbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk timjan 1 dl lätt crème fraiche salt och peppar Lägg till i inköpslistan