Tillsammans med den här krämiga polentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts medtryffelolja, parmesanoch färsk gräslök gjorde det inte sämre
Vi skulle ha haft den som en liten förrättsshot på påskbuffén, men i den allmänna villervallan med barnbarn som kravlade omkring och tjoade, ägg som skulle garneras, Jansson som skulle värmas och köttbullar som skulle stekas så glömde jag precis bort den
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt. Börja med att skala räkorna (spara gärna skalet till ett fondkok), riv parmesanen samt hacka önskad mängd dill
Ta ut och riv över rikligt medparmesan, strö över hackad rosmarin och ringla över tryffelolja. Denna gång grillade vi med locket stängt och kvällens middag blev kycklingspett och tryffelpommes medparmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.