400 g pasta, t ex tagliatelle 2 bananschalottenlökar 2 klyftor vitlök 400 g romanticatomater 1 kruka basilika 400 g färsk salsicciakorv 2,5-3 dl vispgrädde 40 g parmesanost 2 msk olivolja, till stekning salt svartpeppar, nymalen
Låt koka-reducera till en lagom krämig sås. Skeda på sås och toppa med den smörstekta sparrisen, tunt skivade skogschampinjoner, ruccola, rostade pinjenötter, riven parmesan samt svart tryffel (Gotländsk) Fusion på en tallrik mellan Gotländsk durumpasta, grön sparris & Öjn’s guld – Svart tryffelmed italienska inslag av parmesan & pinjenötter
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.