Krämig svamppasta med sparris och svart tryffel
kungsornen.se
kungsornen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Kungsörnen Svensk Fusilli på 100% durumvete från Gotland
  • 10-15  finhackade skogschampinjoner   (Spara 1-2 svampar till dekoration)
  • 1 banan schalottenlök, finhackad
  • 25 g smör, brynt
  • 1  dl vitt vin
  • 4-5  dl vispgrädde
  • 2-3 tsk kycklingfond
  • 1 msk finhackad timjan
  • Salt, efter smak
  • 1 knippe smörstekt grön sparris, (Råstek i en rejäl klick smör i ca 2 min – salta)
  • Hyvlad svart tryffel
  • ¼  dl rostade pinjenötter, rostade i en torr panna tills gyllene.
  • 30 g ruccola
  • 20 g riven parmesan
  • (Färsk basilika, att dekorera med)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.