Skeda över den krämigt goda såsen och lägg på en näve rucola. Låt reducera till en lagom krämig sås. Riv över rikligt med parmesan, rostade pinjenötter och hyvla tunt över svarttryffel
Riset ska ha lite tuggmotstånd inuti kärnan, men kännas mjukt ochkrämigt i övrigt. Välj ett riktigt bra risottoris, så blir den sådär härligt krämig som en riktigt äkta risotto ska vara
Servera den krämiga pastan med sallad. Blanda om och smaka av med salt och peppar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och fräs vitlök ochsparris hastigt
Skölj och förväll sparrisen några minuter i saltat vatten. Vi var ute mest hela dagen och fikade och åt om vartannat, och njöt för fullt av att sommaren äntligen kom till oss
Smaksätt med salt ochsvartpeppar. Svartpeppar. Linda en halv serranoskinka runt varje sparrisoch rosta dem i panna med olivolja tills de fått fin färg och mjuknat
Blanda ihop creme fraiche med citronskal, citronsaft, grovhackad dill, salt och peppar i en skål. Fräs gul lök, vårlök ochsparris hastigt i lite smör i en varm panna
Jag ska göra listor, meditera på dem och se till att försöka fatta så vettiga beslut som möjligt, lyssna in alla goda tips jag får och framförallt snacka en massa med er, bästa läsare
Den här krämiga potatissalladen består av turkisk yoghurt, basilikavinägrett (hemgjord såklart. Jag lät dessutom en knippe mindre rödbetor rostas i ugnen och toppade sedan potatissalladen med dessa
400 g pappardelle 500 g skogschampinjoner 2 klyfta vitlök, finhackade 130 g bladspenat 0,5 purjolök, i tunna skivor 3 dl grädde 1 msk koncentrerad grönsaksfond (eller kycklingfond) tryffelolja (några droppar) 65 g pinjenötter, rostade parmesanost, riven salt peppar smör, att steka i neutral olja, att steka i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.