Låt koka-reducera till en lagom krämig sås. Skeda på sås och toppa med den smörstekta sparrisen, tunt skivade skogschampinjoner, ruccola, rostade pinjenötter, riven parmesan samt svarttryffel (Gotländsk) Fusion på en tallrik mellan Gotländsk durumpasta, grön sparris & Öjn’s guld – Svarttryffelmed italienska inslag av parmesan & pinjenötter
Slå ihop pastadegen redan på morgonen. Låt reducera till en lagom krämig sås. Riv över rikligt med parmesan, rostade pinjenötter och hyvla tunt över svarttryffel
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Grovmalen svartpeppar, salt & paprikapulver. Låt allt koka ihop och servera medpasta. Ett litet tips till er som kör GI, denna sås passade utmärkt att hälla över kokt broccoli med
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Börja med att sätta på vattnet till pastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Servera kycklingröran på pastan och riv eventuellt lite mer pecorino ost över det hela
Pastamed oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.