Skeda på sås och toppa med den smörstekta sparrisen, tunt skivade skogschampinjoner, ruccola, rostade pinjenötter, riven parmesan samt svart tryffel (Gotländsk) Fusion på en tallrik mellan Gotländsk durumpasta, grön sparris & Öjn’s guld – Svart tryffelmed italienska inslag av parmesan & pinjenötter
Acai Bowl med nötter, avokado och kakao. kakaonibs. 2 tsk kakao. ** 160 g cashewnötter läggs i blöt över natten (½ msk mineralsalt till ½ liter vatten, lägg handduk över skålen), mixas med ½ - 1 krm salt + 1 ½ - 2 dl vatten. 2 tsk kakao
Salt & peppar. Häll sedan över detta i pannan med fläskfilé. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.