Ingredienser Portioner. 4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Slå på vattnet och creme fraichen, låt det koka upp och mixa såsen ordentligt med en handmixer. Smaka av med salt och svart peppar, låt sedan såsen puttra medan man steker falukorven och koka pastan enligt anvisningarna
Krydda med curry och låt den fräsa med en stund. 2 dl créme fraiche med chili och paprika. 300 g falukorv 1 liten purjolök 2 msk neutral olja 2 tsk curry 2 dl créme fraiche med chili och paprika 1 msk tomatpuré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.