Blanda ihop creme fraiche, grädde, sweet chili, krossad tomat, champinjoner, paprikan och osten. Skär falukorven i månar och stek dem medvitlöken tills de tar färg
Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga i fyllningen. Under tiden blanda Crème fraiche med Sweete Chili Asia, hacka tomater, lök, och champinjonerna, lägga ner allt röran förutom osten, där tar du endast hälften, resten ska strös på innan den ska in i ugnen
Skär falukorven till stavar och ha ner i pannan. Smält smör i en stekpanna och ha ner hackad gul lök. Rör i creme fraiche och mjölk och smaka av med persilja och kryddor
4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.