Lägg torsken i ugnsformen och täck över med grönsakerna. Salta och peppra torsken. Mixa allting till en pesto tillsammans med pressad citron, salt, peppar och riktigt med olivolja
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Servera den kokta torskenmed äggsåsen och förslagsvis kokt eller pressad potatis. Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet
Smaksätt med lite salt och peppar. salt och nymalen svartpeppar. Lägg torskfilén i en ugnsform. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.