500 g falukorv. 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0. 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form
Blanda grädde och senap i en ugnsfast form. Tärna tomaten och blanda med gurkmixen. Skär en skåra längs med korvarna och fyll dem med tomat- och gurk-mixblandningen
Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form. 500 g falukorv. 500 g falukorv liten purjolök 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0
Och en ny version av falukorv som man inte kan få för många utav heller. Ugnsbakad falukorv är gott i alla de former, här har jag dock ris i botten på formen och korvskivorna är stekta
4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär falukorven i mindre bitar. Häll ostsåsen över broccoli och falukorv. 800 g falukorvFalukorv i bitar. 800 g falukorv. 500 g broccoli 800 g falukorv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.