Arla® Svenskt Smör. Ta upp dem ur pannan och stek korven i smör och strö över sesamfrön. Häll av vattnet och mosa potatisen med en stöt direkt i kastrullen
Servera medpotatismos. 2 msk Arla® Svenskt Smör. 50 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g biff eller entrecôte Potatismosmed vitlök. 750 g mjölig potatis 4 vitlöksklyftor 1½ dl Kelda® matlagningsgrädde 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Chilismör. 50 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt 1 tsk sambal oelek rivet skal av ½ lime ½ tsk salt 2 msk hackad färsk gräslök
Börja med att salta vattnet. Mosa potatisen med en elvisp. Smaka av moset med salt och riven muskot nöt. Koka potatisen mjuk, ca 20 minuter, gärna under lock
Bondomelett medkorv och potatis. Tärna korven, potatisen,och osten, finhacka löken. Servera med tex. Jag och Mattias ska krypa i säng nu men tänkte bara dela recept på den goda Bondomeletten vi åt i veckan som var
-Annie. Själv föredrar jag att servera med smörigt potatismos, men pommes/klyftpotatis är också gott. Med den här rätten kan du charma vilken köttätande surgubbe som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.