Servera din KorvStroganoffmed riset och en generös hög picklad rödlök. Så här gör du 30 minuter Dela korvarna i stavar, bryn dem i smör och olivolja. Spara recept 2 kom. Skriv ut Dela E-post Pinna 120 1 falukorv, gärna av kalkon
Servera medpotatismos. 2 msk Arla® Svenskt Smör. 50 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g biff eller entrecôte Potatismosmed vitlök. 750 g mjölig potatis 4 vitlöksklyftor 1½ dl Kelda® matlagningsgrädde 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Chilismör. 50 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt 1 tsk sambal oelek rivet skal av ½ lime ½ tsk salt 2 msk hackad färsk gräslök
Medankorv och lök stekes gör du såsen. Jag serverar min Stroganoffmed ris och grönsaker. Låt småkoka några minuter innan du smakar av med mer salt, nymalen peppar och chilisås
Servera med ris till. Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Och framför allt är ni klara med julklappsinköpen. För ett tag sedan råkade jag se ett recept på korvstroganoff och det receptet har följt mig ett bra tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.