Lägg revbenen i en form eller djup plåt. Salta och peppra. Häll 1-2 dl vatten i botten och täck helt runt om med almuniumfolie, ångan som bildas ska stanna kvar under folien
Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Matrecept. Bulgogi betyder eldkött på koreanska och det är inte för att det är starkt utanför att det traditionellt tillagas över eld
Revbensspjäll till jul. Placera revbensspjället i långpanna. Pensla glaseringen på revbensspjällen. Pensla på mer glasering under tiden revbensspjällen är i ugnen
Jag rekommenderar er verkligen att göra dessa asiatiska vårrullar och våga gå ifrån receptet. De asiatiska vårrullarna som vi gjorde på nyårsafton var så goda att vi var tvungna att göra dem igen
1,2 kg revbensspjäll. Blanda kinesisk soja, ljus soja, chiliflakes, pressad vitlök, färsk hackad ingefära, socker, sesamolja och risvinäger i en kastrull och koka upp
ca 1 kg revbensspjäll. 1ca 1 kg revbensspjäll Ev. 1grillkrydda. 11 tsk salt 0,5 tsk vitpeppar eller svartpeppar 0,5 tsk ingefära 0,5 tsk stött salvia eller mejram eller rosmarin
Denna rätt är i grund och botten ett sådant recept vi fått hem. Och hela receptet "hur man gör" har jag skrivit om så att det blir mycket bättre hihi (enligt mig iallafall)
Asiatiska, Asiatiskarevbensspjäll, Asiatiskarevbensspjäll med honung, honung, honungsmarinerade revbensspjäll, möra revbensspjäll, recept på revbensspjäll i ugnen, revbensspjällShare this article
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.