Lägg de kokta revbenen i en skål och tillsätt marinaden. Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter. Värm ugnen till 200 grader. 1 kg Revbensspjäll
Imorgon ska jag inhandla saker till barnens julkalendrar (nej, jag har inte gjort det än, men bättre sent än aldrig som man säger) och göra iordning dem
Julkryddade revbensspjäll i ugn recept Riktigt god julsmak på revbensspjällen får du genom att pensla köttet med en blandning av olja, apelsinjuice, honung och ingefära
Värm vinbärsgelén i en kastrull ihop med övriga ingredienser till glazen. Stek spjället mitt i ugnen, 175 grader, i 1-1,5 timme eller tills benrn lossnar lätt och köttet känns klart
Nu är jag äntligen tillbaka hos mina föräldrar i Hedemora för julledigheten. Recept finns HÄR. Det går även bra att lägga till en påse saffran om du ändå vill ha den lite juligare
En liten julklapp från mig till er alla blir ett nytt recept på lchf-gods. Hål tillgodo och njut den. Receptet var med i Expressens LCHF-tidning november
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.