3 klyfta vitlök neutral matolja, till stekning 0,5-1 tsk chiliflakes (eller mer om du vill ha mer hetta) 500 g jätteräka, skalade (viltfångade) 0,5 limefrukt jasminris (till servering)
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
20-23 ark vårrulledeg, ca 12 x 12 cm 50 g glasnudlar, tunna 250 g kycklingfärs olja, till stekning 150 g vitkål, strimlad 150 g morot, riven 1 klyfta vitlök, stor riven 1 röd chilifrukt, finhackad 1 msk färsk ingefära, riven 1,5-2 msk ostronsås 2 msk japansk soja rapsolja, till stekning/fritering av vårrullarna salt svartpeppar, nymalen
Smörstek toasten gyllenbruna och lägg sedan på räkröran. 14 toast. 1500 g räkor, färska med skal 2 äggulor 1 tsk vitvinsvinäger 1 tsk dijonsenap 2,5-3 dl matolja salt cayennepeppar 40 g smör 4 toast 20-50 g löjrom dill 1 citronVispa ihop äggulor, vinäger och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.