Koreansk ryggbiff, gochujanghollandaise och kimchi-ish
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g ryggbiff, i bit (gärna hängmörad)
  • Bulgogimarinad4 msk koreansk soja, eller japansk 2 klyfta vitlök, riven 1 msk sesamolja 1,5 msk ljust muscovadosocker 0,5 päron, rivet 1,5 msk sake, eller torrt vitt vin
  • Gochujanghollandaise250 g smör 1 msk japansk soja 1 msk mirin 3 msk risvinäger 2 msk gochujang (koreansk chilipasta) 1,5 msk vit misopasta 2 äggula 1 tsk sesamolja
  • Kimchi-ish1 kålrabbi 10 cm rättika 2 msk risvinäger 2 msk gochugaru (koreanskt chilipulver) 2 tsk fisksås 1 tsk strösocker 1 klyfta vitlök, riven 1 tsk färsk ingefära, riven
  • Shiitake250 g shiitakesvamp 1 msk koreansk soja, eller japansk 1 msk mirin 1 msk sake 2 gemsallad rapsolja, till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.