Ryggbiff med ugnsbakad potatis och grönpepparsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g ryggbiff
  • 850 g fina potatisar
  • 2 klyftor vitlök, finhackade
  • några kvistar timjan, finhackade
  • några kvistar rosmarin, finhackade
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0,5 citron
  • 4 msk olivolja
  • havssalt
  • svartpeppar
  • olivolja
  • 2 bananscharlottenlökar, strimlade
  • 4 msk utspädd köttbuljong
  • 1 dl grädde
  • 1,5 msk dijonsenap
  • 1 msk grönpepparkorn i lag
  • 1 msk worchestershiresås
  • smör
  • 600 g ryggbiff 850 g fina potatisar 2 klyftor vitlök, finhackade några kvistar timjan, finhackade några kvistar rosmarin, finhackade 1 tsk dijonsenap 0,5 citron 4 msk olivolja havssalt svartpeppar olivolja
  • sås2 bananscharlottenlökar, strimlade 4 msk utspädd köttbuljong 1 dl grädde 1,5 msk dijonsenap 1 msk grönpepparkorn i lag 1 msk worchestershiresås smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.