Skär paprikan och skinkan i bitar och blanda ner i pastan tillsammans med gräslöken. Koka pastan i en gryta med lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpack-ningen
Dela den koktaskinkan i bitar och lägg den i stekpannan tillsammans med kalvköttet och spenaten. Smaksätt med salt och peppar, ta sedan bort stekpannan från kokplattan
Servera medkokt potatis och grönsaker. Har precis kommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Men när det är sommar och färskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatis och ösa över en massa gott i en gratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.