) Skär melonen i vackra klyftor och bitar som du ser på bilden och lägg på skivor av italiensk lufttorkad prosciutto eller spansk jamón serrano eller tysk Katenschinken som är en kallrökt god skinka
Lägg upp på ett fat men skinkaoch skvätt på LITE olivolja. Skala och dela melonen i bitar. Tricket verkar vara att ha två typer av melon, det blir godast så
Toppa salladen medpinjenötteroch tomater. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela pasta, melonklyftor, rödlök ochskinka
Vegetarianer kan ta quornfilé i stället för kyckling, och hoppa över skinkan. De olika smakerna gifter sig bra tillsammans, med både sötma och sälta, och får även extra sting av en smakrik dressing med ägg, ansjovis och pecorino
Det här är en roligare och lite lyxigare variant på klassikern "melon & skinka". Ingredienser 1 pkt parmaskinka (eller annan god lufttorkadskinka) honungsmelonpinjenötter Gör såhär
Rulla ihop skinkanoch sätt i tandpetare eller cocktailpinnar och servera. Mosa osten med en gaffel och blanda ihop med crème fraiche, pressad vitlök, salt och peppar
Servera soppan med smulad fetaost och knaprig skinka brevid så alla får lägga på själv. Torsdag är den klassiska soppdagen och därför vill jag tipsa om den här goda soppan som finns i arkivet här på bloggen sen tidigare
Till efterrätt gjorde vi en otroligt god chokladtårta med tryffelglasyr ochrostadepinjenötter. )Igår kväll kom min fina svägerska på besök och vi lagade den mycket goda pastan med salami, pinjenötteroch ricotta som jag gjorde för någon vecka sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.