Kokt kyckling i dillsås
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 500 g kycklingfilé
  • 1 liter vatten
  • 1 gul lök delad i klyftor
  • 2 st lagerblad
  • 6 st pepparkorn
  • 2 tsk salt
  • 4 dillstjälkar
  • 6 dl kokvatten från kycklingen
  • 1 dl grädde (valfri fetthalt, jag använder vispgrädde)
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk smör
  • 2 st morötter
  • 1,5 dl hackad dill
  • 1 msk 12% ättika (kan uteslutas)
  • 1 hönsbuljong eller
  • 0,5 tsk salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.