Som tillbehör hade jag koktpotatisochärtor, voila. Vääääldigt enkel rätt MEN jag föredrar absolut stekt fisk då den kokta har en tendens att bli alldeles för osalt
Servera torskenmedkoktpotatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrotoch ev. Kokttorsk. Ställ åt sidan under tiden du förbereder potatismed mera
Jag lyxade till det med smörstekta färska morötteroch grön sparris till rätten, men självklart kan du servera rårivna morötteroch kanske en enkel vitkålssallad till istället om du vill hålla dig till det klassiska
Servera medkoktpotatisoch mängder med rivna morötter (gärna med sås på). Det här receptet kan faktiskt gå åt två håll, antingen gör man såsen med vatten och får då en citronsyrligbuljong till fisken, vilket är kanongott, eller så använder man creme fraiche om man är sugen på något mer såsigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.