Servera torsken medkoktpotatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. lägg torsken med lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Jag föredrar faktiskt fisk som den är med olja, salt och peppar. Fisk är en stor favorit i middagsväg men det blir inte av att laga så ofta som jag önskar, det är trots allt inte varje dag man lyxar till det med färsk fisk
600 g torskrygg 130 g smör salt 900 g delikatesspotatis 2 dl smetana 1 citron, saft + rivet skal färsk pepparrot färsk körvel ev rom (t ex forellrom) smör, till stekning av fisken
Vincent fick koktpotatis till och han mumsa det i sig allt. Så idag har jag även hunnit med att träna först på gymmet, Cxworks och sen ut och löpträna med Anders
Mixa resten av ärtornamed gräddfil till en puré. Smaka av med salt och peppar. Börja med torsken. När de är mjuka, häll av vattnet i en sil och häll sedan tillbaka ärtorna i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.