50 g smör. 0,5 g saffran [1 förp]. 5 g vaniljsocker [0,5 msk]. 200 g mörk choklad, smält. 50 g smör 0,5 g saffran [1 förp] 110 g ägg [2 st] 85 g strösocker [1 dl] 200 g kokosflingor [5,5 dl] 5 g vaniljsocker [0,5 msk] 1 apelsin, rivet skal och lite saft 200 g mörk choklad, smält
Här har jag utgått från mitt recept på Kokostopparmed kanel, men jag har använt saffran istället. Kokostoppar tycker jag känns passande nu i juletider, speciellt om jag smaksätterdommed någon julig krydda
Som tidigare nämnt har jag ju börjat få julkänslor så denna tomatmarmeladsmaksatte jag medsaffran. Jag har kommit in i en period då jag skulle kunna äta ostbricka till middag var och varannan dag
Det här är receptet på minavanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Smältsmöret. Tillsätt kokosflingor och smör. Rör ihop till en smet. Klicka ut smeten på bakplåtspapper. Om du vill så kan du doppa botten av topparna i choklad
Gugges vanilj bullar fyllda och formademed kärlek. Minmormor hade några riktigt bra recept. Vispa det rumsvarmasmöretmed florsockret och vaniljsockret/pulvret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.