0,5 g saffran [1 förp]. 50 g smör 0,5 g saffran [1 förp] 110 g ägg [2 st] 85 g strösocker [1 dl] 200 g kokosflingor [5,5 dl] 5 g vaniljsocker [0,5 msk] 1 apelsin, rivet skal och lite saft 200 g mörk choklad, smält
Här har jag utgått från mitt recept på Kokostopparmed kanel, men jag har använt saffran istället. Kokostoppar tycker jag känns passande nu i juletider, speciellt om jag smaksätter dom med någon julig krydda
Juliga kokostopparmed smak av saffran och apelsin. kokostoppar,. Klä en plåt med bakplåtspapper. Dofter så som nygräddade pepparkakor, saffransbröd och struvor sprider sig i köken
Det har varit en tuff vecka med extremt mycket skolgrejer samtidigt som jag varit förkyld och hängig men jag lyckades få in allt i tid, till och med innan vi åkte iväg på Thanksgiving middagen igår så jag kunde släppa allt och njuta av kvällen där
Kom Mackan hem till mig - och berättade att han hade bakat kokostoppar dagen innan, det började omedelbart vattnas i min mun och jag föreslog att vi skulle baka med en gång
Smält smöret tillsammans medsaffran, häll över i en bunke och rör ner äggen. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.