Och ofta vill man bidra med något, t ex till kaffet. (eller vatten om man inte vill ha citronsmak). Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper
Jag gav mig på att försöka spritsa blommor med smörkräm vilket jag tyckte gick rätt bra. Jag spacklade tårtan med swiss maräng smörkräm som jag rivit ner citron skal i
Smält smöret och rör i mjölken, blanda det med äggsmeten. Blanda vetemjöl, bakpulver, kardemumma, citronskal och saft, samt salt, och vänd försiktigt ner det i sockerkakssmeten
En underbar liten sak med massor av smak från passionsfrukt, citron och varm vanilj. Det är något särskilt med de solgula och orangea färgerna och hur det effektfullt bryter av mot allt det vita
Är du småallergisk mot bitar så mixar du alltsammans med en mixerstav, annars låter du det bara vara och har i sockret och det finrivna citronskalet samt de urskrapade vaniljfröna
Ta upp bollarna på en bänk med bakplåtspapper på och dela degarna. Ta den ena "lilla halvan" av degen och lägg i en bunke och tillsätt gul hushållsfärg och låt degen vila i kylskåp
Mousserande Calvadoscocktail med smak av Mynta & Citron. Sockerlag medCitron & Mynta. Därför gjorde jag en enkel cocktail med calvados, sockerlag och cider som jag även smaksatte med mynta och citron
Kokosen blir härligt knäckig av smöret och sockret och får en frisk fräschör från citronen. Det här kan vara ett av de enklaste bakverken man kan göra, men ack så gott det är
Rivet skal av en halv citron samt en msk citronsaft. Kokostoppar är något alldeles förfärligt gott. Mina är smaksatta medcitron och har fått smält choklad ringlat över sig
Juliga kokostopparmed smak av saffran och apelsin. kokostoppar,. Klä en plåt med bakplåtspapper. Därför tänkte jag idag bjuda på ett härligt och enkelt recept inför julens bakning på kokostopparmed smak av saffran och apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.