Här kommer ett recept på juliga kokostoppar/bollar som fått smak av saffran och vanilj. 1 tsk vaniljpulver. Blanda ihop med övriga ingredienser och låt svälla 10 min. Klicka ut på plåt med papper och grädda i ugnen ca 10 min på 150 grader(varmluft) ca 25-30 st
Gugges vanilj bullar fyllda och formade med kärlek. Pensla med uppvispat ägg och strö pärlsocker över. Vispa det rumsvarma smöret med florsockret och vaniljsockret/pulvret
Kom Mackan hem till mig - och berättade att han hade bakat kokostoppar dagen innan, det började omedelbart vattnas i min mun och jag föreslog att vi skulle baka med en gång
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. Innan du lägger upp dem till fikat så tar du (med fördel) bort pappret, penslar bullarna med smält smör och doppar dem i strösocker
Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full medvanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.