0,5 g saffran [1 förp]. 50 g smör 0,5 g saffran [1 förp] 110 g ägg [2 st] 85 g strösocker [1 dl] 200 g kokosflingor [5,5 dl] 5 g vaniljsocker [0,5 msk] 1 apelsin, rivet skal och lite saft 200 g mörk choklad, smält
Jag tycker dessutom att kokostoppar passar just till påsk, håller ni inte med. Själv ska jag spendera förmiddagen med att fika med en vän, vilket jag har sett fram emot
Juliga kokostopparmed smak av saffran och apelsin. kokostoppar,. Klä en plåt med bakplåtspapper. Dofter så som nygräddade pepparkakor, saffransbröd och struvor sprider sig i köken
Det verkar ju onekligen vara en råvara med mirakel-egenskaper. Hursomhelst så snubblade jag över ett recept på ett par super enkla, snabba och dessutom hälsosamma kokos-bars hos den grymt inspirerande bloggen Fixa Själv och vart bara tvungen att testa
Så skönt med sånna helger ibland. Blanda ihop riven kokos med honung och lite kokosmjölk. Lägg dem på en bricka med bakplåtspapper och ställ in i frysen ca 1 timma
Jag vill veta vad det är jag stoppar i mig och ser gärna att det är lite åt det hälsosammare hållet. Rör ihop avokado och choklad och krydda med vanilj och salt
Det har varit en tuff vecka med extremt mycket skolgrejer samtidigt som jag varit förkyld och hängig men jag lyckades få in allt i tid, till och med innan vi åkte iväg på Thanksgiving middagen igår så jag kunde släppa allt och njuta av kvällen där
Själva innehållet (det vill säga massan) görs mycket enkelt genom att blanda mandelmjöl med äggvita. Sötar gör jag med en ersättning för florsocker - här Sukrin Melis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.