Stek fläsketknaprigt och servera till. Fräs margarin och mjöl i en kastrull och späd med mjölk. Småkoka i 5 minuter och smaka av med salt, peppar och persilja. 400 g stekfläsk. 500 g frysta blomkålsbuketter 2 msk margarin 3 msk vetemjöl 3 dl mjölk 3 msk persilja, hackad 400 g stekfläsk salt och peppar
Bäst blir torsk om den får lagas tillsammans med massa gott. Läs även andra bloggares åsikter om matlagning, recept, mat, tips, fisk, fisk i ugn, torsk, asiatisk, middag, enkel middag, måltid En perfekt vardagsrätt, då den är lätt att laga och går fort, men även en perfekt bjudrätt, då den smakar utsökt och ser riktigt färgglad ut
Strimla fläsket i bitar och stek på hög värme så de blir knapriga. 150 g rökt fläsk. 150 g rökt fläsk. Fick tag i en bit superfin torskrygg och tänkte att jag skulle prova en kombo som jag ätit på restaurang men aldrig hemma
Skär fläsket i smala strimlor i knaperstek i stekpannan. Bryn i smör och krydda med salt och peppar. Precis på slutet lägger du i det knaperstekta fläsket och äpplena
Servera medasiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. Slå oljeblandningen i en stor kastrull och fräs en kort stund, tillsätt kött och fräs kort, i med löken
Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Servera medasiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. Slå oljeblandningen i en stor kastrull och fräs en kort stund, tillsätt kött och fräs kort, i med löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.