Smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar. Hetta upp en rejäl klick smör i en panna med hög kant. Tillsätt till köttet, currynoch pressa ner vitlöken
Lägg fläskfilén åt sidan medan du fräser bacon, lök och champinjoner. Lägg ner fläskfilén igen och tillsätt crème fraiche, vispgrädde, soja, buljongtärning, tomatpuré och sambal oelek
600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk. 1 tsk curry
Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Smaksätt med paprikapulver, timjan, persilja, salt och peppar. Servera med ugnsrostade grönsaker. 500 g fläskfilé. 12 msk arla smör och rapsolja. 1salt, pepparPutsa fläskfilénoch skär den i skivor. 1Koka ihop grädde, vitlök, dijon och kalvfond. Häll över fläskfilénoch låt sjuda i 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.