Den får härlig sötma från päronoch honung, och krispighet från valnötteroch knaperstekt bacon. Vänd päronskivorna i pressad citron för att undvika missfärgning
Sås med smak av citron, honung, senap ochpäron. Pressa citronen och skala och riv päronet fint. Gnid in laxen med olja, salta och krydda laxen med seafood fish krydda
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
4 4 portionsfiléer av röding (à ca 200 g) olivolja till pensling havssalt nymald peppar 2 citroner 1 dl flagad mandel Getostkräm 100 g getost 1 dl crème fraiche 30 plockade färska dragonblad salt och peppar tabasco efter smak Sallad 1 blomkålshuvud 10 späda morötter 10 gröna sparris 10 salladslök 2 msk smör eller olivolja till stekning 2 msk salt kapris 10 strån gräslök 1/2 dl olivolja pressad citron efter smak havssalt nymald peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päronoch gorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Dela och kärna ur päronen. Blanda lätt crème fraiche med majonnäs i en skål och rör i lite vatten. Lägg på delade plommontomater, lax i bitar och skalade, klyftade ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.