LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Ett måste till grillat är spett gjorda på paprika varvat med lök som man också grillar förstås. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Den passar till så mycket, som dipp till grönsaker och korv eller som god sås till diverse grillat. Vi fick en sådan smaskig sås, eller dipp, på ICAs grillevent häromveckan
Detta trots att jag handlade på Ica med en självscanner. Den främsta anledningen till att det tog sådan tid var nog att jag skrivit handlingslistan på tre olika papper och sprang sedan som en tok fram och tillbaka i butiken med mina listor
sallad på räkor, avokado och rucola. Salta gösen på köttsidan och pensla den med olja på skinnsidan. Grilla gösen på skinnsidan tills den börjar vitna på ovansidan, cirka 3 minuter. Vänd gösen och grilla den på andra sidan i ytterligare 1 minut
Idag har jag äntligen gjort något jag funderat på länge , egen kebabpå nötfärs. Kebab. Det blev helt ok men nästa gång ska jag nog göra på blandfärs för det blev en aningen torrt på bara nötfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.