sallad påräkor, avokado och rucola. Blanda löken med avokado, rucola ochräkor. räkor (skalade). Salta gösen på köttsidan och pensla den med olja på skinnsidan
Grillad Abborre i folie jätteräkorpåspettochen pikantsås. Grilla dem på var sida inte längre en några få minuter, just så lagom att räkorna blivit vackert rosa/rödfärgade, inte längre
Här är en dipsås som är så god att familjen snudd på slickade skålarna. Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta
Skala räkornaoch lägg i en skål. Ha olivolja i en stekpanna och bryn trianglarna på medelhög värme. Pressa över lime och häll i den hackade vitlöken och tomaterna
Lägg spjällen i en tjock plastpåseoch häll över marinaden. Här har jag samlat många av mina goda tillbehör till vårens och sommarens kommande grillmiddagar
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Den främsta anledningen till att det tog sådan tid var nog att jag skrivit handlingslistan på tre olika papper och sprang sedan som en tok fram och tillbaka i butiken med mina listor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.