Att Håkan hade Mårtenssons korvfabrik igång igår är ingen hemlighet, det kunde ses både här och där. Man kan ju kanske tycka att man borde få nog av att stoppa korvar när det görs på jobbet resten av veckan där i charktillverkningen på GeMa-livs, men så är alltså inte fallet
Det går hett till i vårt kök just nu, är det inte heta kladdkakor så är det heta salsor. ) Och vi ska inte vara mildare idag, nej då för nu är det dags för en spicy färskkorv att göra entré
Åhhh ÄNTLIGEN kan jag ju bara säga så har jag fått det efterlängtade lovet på länge. Och det är ju inte vilket lov som helst utan det är ju faktiskt jullov
Örtiga kalvfärsspett i hembakta tortillabröd - visst låter det gott. Och det är det. Samma recept går bra att göra med nötfärs, blandfärs eller lammfärs
Blev så grymt sugen på att grilla, vilket jag i och för sig alltid blir i februari. Bland det godaste som finns att grilla är entrecote med ben, eller en tomahawk som de kallar den i USA
Ingredienser. 1 kg. fårkött peppar, mynta, kummin, timjan, paprikaForma på Grillspett. För såsen behöver du yoghurt med hög fetthalt, som satte den krossade vitlöken och krossad mynta enligt dina önskemål
Lammgryta från Armenien. Foto. Johnny Friskilä. Tass Kebab är en lammgryta som kommer från Armenien. Mitt ursprungliga recept hittade jag i en kokbok för kaukasisk mat
Långhelg i Sverige och det varma soliga vädret fortsätter. Tillbringade dagen först med att titta på fotboll (Kasper som spelade), sedan lite poolhäng och vid 16-tiden samlades vi framöver TV och såg när Sverige vann över Wales