En enkel men ack så god vardagsrätt medfisk. Krydda fiskfiléerna på båda sidor. Rör ner dillen och smaka av såsen med citron, salt och peppar, red ev av den med lite maizena om du vill ha en tjockare sås
I fiskgratängen simmar det spätta i en vitvinssås med extra mycket dill, det gamla ordspråket "man kan aldrig överdosera dill" gäller som bekant fortfarande
Krydda fiskenmed kryddor och salt. fisk i ugn. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Häll över blandningen med crem fraiche. Hacka dillen, skiva tomater och purjolöken. dill. 5 tsk salt svartpeppar dill purjolök tomater Rör i hop 2 dl creme fraiche 0,5 dl mjölk chilisås eller 2 msk ketchup riven ost och strödbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.