Jag satt framför datorn och redigerade några matbilder. Jag är som ni vet ingen mästerfotograf men tycker ändå att jag vill försöka föreviga recepten då och då
Att få ihop det här med vardags maten är inte alltid så charmigt tycker jag. I bland känns det som om maten hade behövt vara klar innan den ens är i planeringsstadiet
Hur mår ni i sommarvärmen. Vi har semester och växlar mellan att bada och njuta av solen samtidigt som jag oroar mig för klimatförändringarna och det extrema vädret
Välj ett riktigt gott bröd här så har du en smarrig lunch. gott brödnågra bitar brieostvalfri svamp (jag tog karl-johan)smörvitlöksalt och pepparRosta brödet
Idag njöt E och jag av en Renskavsgryta här hemma till fredagsmiddag, bytte ut Tacos en vecka. Hade sett ett recept för nån vecka sen hos Ias Matblogg som jag ändrat lite på…
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Hittade det här receptet på flera ställen på nätet. Namnet sätter väldigt höga förväntningar hos mig, något som det inte riktigt levde upp till enligt mig