Stekt torsk med dill- & citronsås
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 torskfiléer kryddor (tex citronpeppar eller vanligt salt/peppar)
  • Dill- & citronsås
  • 3 dl grädde
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 fiskbuljongtärning saften av ½ citron
  • 2-3 msk dill
  • salt
  • peppar
  • 3 dl vatten
  • 1 dl matlagningsgrädde 15% (8 SP)
  • 1 dl crème fraiche 8% (5 SP)
  • 1 fiskbuljongtärning saften av ½ citron
  • 2-3 msk dill
  • salt
  • peppar
  • ev maizena

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.