Mer svamp. Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
Putsa och skär svampen i små bitar. Hacka löken. Värm upp oljan i en tjockbottnad kastrull och fräs löken varsamt så att den blir genomskinlig utan att ta färg
Mät upp vattnet i en tillbringare, tillsätt grönsaksbuljongtärningarna och rör om (vattnet måste vara varmt så att buljongtärningarna löser upp ordentligt)
I går åt vi det godaste vi ätit på länge, enligt min sambo. Ja, jag håller med. Det var gott. När vi diskuterade maten på eftermiddagen föreslog jag svamprisotto, då jag var sugen på det
Hej på er ute i höstkylan. Det känns som att vintern inte är långt borta nu. Fy sjutton så kallt det är. Trodde faktiskt det skulle snöa idag men det regnar i stället, vilket är lika bra för även om jag faktisk gillar vinter så är det lite väl tidigt
Jag har gått och fått en muskelinflammation i axeln och har MEGAONT. Har stora problem med sömnen eftersom det värker hela tiden och det inte går att hitta någon sovställning
. Risotto. Rätten som hamnar på min topp 5-lista alla dagar i veckan. När jag bläddrar (snarare scrollar) mig igenom min blogg noterar jag att lagar kantarellrisotto varje höst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.