Då skärs tunna, tunna skivor med vass kniv. Smaka av med salt och peppar. Garnera med finskuret syrligt äpple och lite fina salladsblad samt hyvlad pecorino
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Styling & foto. Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Hur gott som helst ihop med potatisen och knapriga hasselnötter. Det här åt vi till chilimarinerad och grillad entrecôte och trots stor misstänksamhet från två av gästerna medan potatisen var i ugnen (det luktade skunk, eller fotsvett tror jag någon sa
Blanda med olja och salt. Ta ut och blanda försiktigt med apelsinskal. Julmat – här är Lands bästa recept Rostad rödkål med äpple och pumpakärnor Ingredienser 8 bufféportioner 500 g rödkål 2 rödlökar 2 msk rapsolja flingsalt 3 små juläpplen ½ dl pumpakärnor 2 tsk rivet apelsinskal Gör så här Sätt ugnen på 225 grader
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Styling & foto. Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Servera med turkisk yoghurt och lite mer honung. Lite lagom efterrättPer person. 1 äpple1 msk russinnågra kaplsar kardemumma mortladyoghurt av turkisk karaktärhonung1 tsk pumpafröHacka äpple och stek i lite smör ringla lite honung över och kardemumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.